ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myydään metallialan yritys Oulussa
Hinta: 250 000 €

Myydään Oulussa toimiva, vakavarainen metallialan yritys, Oulun Työstökeskus Oy, eläkkeelle siirtymisen vuoksi. On myös mahdollista ostaa osa yhtiön A-osakkeista.


Valmistamme itse kehittämiämme asealan tuotteita Suomeen ja ulkomaille. Asiakaskuntamme Suomessa on useat sadat urheilu- ja metsästysalan kauppiaat. Kuluttajille myymme suoraan tiskiltä sekä nettimyyntinä.
 
Ulkomaiden osuus myynnistä vakiintunut 65%-70% ollen tukku-, kauppias- sekä kuluttajamyyntiä. Tämän hetken näkymät tuotannon määrän ja myynnin kasvulle todella hyvät. Esimerkiksi vuonna 2017 yritys hankki ensimmäisen KUKA-tuotanto-robotin helpottamaan ja lisäämään tuotantoa. Vuosi 2018 oli yhdeksäs kerta Saksan kansainvälisillä asemessuilla IWAssa/Nürnbergissä jossa esittelimme uutuustuotteitamme sekä nykyisiä tuotteitamme ulkomaisille urheilupuolen tukkuhankkijoille.
 
Lisäksi yritys tuo maahan sisustuspuolen tuotteina miekkoja, kirveitä sekä heittoveitsiä. Miekoillamme myös miekkaillaan ja kirveen ja veitsen heittoa sopii myös harjoitella.
 
Ennen eläköitymistä olen mielelläni 4-6 kuukautta mukana siirtymävaiheessa opastamassa.
 
Sampo Karppinen 040 5085833

 • Ilmoitustunnus:
  4828
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Teollisuus
 • Työntekijöitä:
  4-5
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Pohjois-Pohjanmaa
 • Www:

Ilmoittaja

Sampo Karppinen
+358 40 5085833
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  Oulun seudulla
  Oulun seudulla myynnissä konepaja eläköi...

  Myynnissä hyvin varustettu metallikonepaja, jossa on koneet ja laitteet niin pellin kuin raudan taittamiseen. Tällä hetkellä suurimmat asiakkaat on rakennusliikkeet. Halli tilaa on 650 neliötä, joten tilat soveltuu monen kokoiselle työporukalle,...

 •  
  XCS
  Keittiö- yms kalustevalmistaja Oulun alu...

  Myydään eläköitymisen vuoksi keittiö- yms kalusteita sekä liukuovia valmistava yritys Oulun alueelta. Yritys on toiminut yli 30 vuotta, työntekijöitä 2-3, oma tuotemerkki.

 •  
  XCS
  Osakkuus kasvavasta metalliteollisuuden ...

  Teräsrakenne- ja ohutlevytuotteita valmistava yritys. Monipuolinen konekanta, omia tuotteita ja alihankintaa.  Yritykseen etsitään osakkaaksi yrittäjähenkistä, innovatiivista henkilöä tai kasvuhaluista yritystä.

Pohjois-Suomen Yritysporssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!