ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
MainosLinjan liiketoiminta Saariselällä
Hinta: Ei hinnoiteltu

MainosLinja on lähinnä matkailun tarpeisiin mainos- ja markkinointipalveluja tuottava yritys. Alaamme ovat suurkuvatulosteet, tarrat, erilaiset teippaukset, mainospaikkavuokraus sekä painotuotteet.
Asiakkaitamme ovat matkailun ohella mm. auto- ja rengastestaus-, liikenne-ja kaupan alan yritykset sekä museot ja näyttelyt. Osaamiseemme kuuluu myös retkeily-, ulkoilu- ja moottorikelkkareittien opasteiden valmistus.


Toimipaikkamme sijaitsee erittäin voimakkaassa kasvussa olevassa Saariselän tunturikeskuksessa. MainosLinja on toiminut alueella 21 vuotta.
Päätoimialueemme ulottuu Saariselältä pohjoiseen, Ivaloon, Inariin, Utsjoelle. Pohjois-Norjan vientiin hyvät mahdollisuudet.
Liikevaihto viime tilikaudella 155 000 ja kasvussa. Toiminta kannattavaa.


Sopii myös graafiselle suunnittelijalle paikalliseksi tai etätyöpaikaksi. Alueella on voimakkaasti kasvavan matkailun myötä yhä enemmän tarvetta myös suunnittelutöille, joista suuri osa voidaan tehdä valmiiksi Mainoslinjassa.

Liiketoiminta myydään nykyisen omistajan eläköitymisen vuoksi. Tarvittaessa perehdytys yhtiön toimintaan ja tuotantolaitteisiin.


Hinta 60 000 eur / tarjous. Myyjä pidättää itselleen oikeuden hyväksyä tai hylätä tehdyt ostotarjoukset. Hintapyyntö perustuu toiminnan noin kolmen vuoden tulokseen.


PS: Aluella upea vapaa-ajantarjonta: kävelymatkan päässä Saariselän tunturikeskus palveluineen, laskettelukeskus Ski Saariselkä ja Urho Kekkosen kansallispuisto ulkoilureitteineen. Loistavat metsästys-, kalastus- ja kelkkailumahdollisuudet. Lähellä myös koko Pohjois-Lappi ja Pohjois-Norja.


Tiedustelut ja tarkemmat tiedot:
Heikki O.
heikki.orava@saariselka.fi
0400 252652


 

 • Ilmoitustunnus:
  4492
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Palvelut
 • Liikevaihtoluokka:
  100 001 € - 200 000 €
 • Työntekijöitä:
  2-3
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Lappi

Ilmoittaja

Heikki Orava
0400 252652
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Myytävänä kukka- ja hautauspalveluyrityk...

    Myytävänä pohjoissuomalainen kukka- ja hautauspalveluyrityksen liiketoiminta. Yritys on toiminut paikkakunnalla pitkään ja on tunnettu hyvästä asiakaspalvelusta. Yrityksen liikevaihto on noin 200 000 € per vuosi. Ostajalla on helppo jatkaa...

 •  
  Toiminnallinen
  Toiminnallinen kuntosali Kokkolassa

  Myydään toiminnallisen kuntosalin liiketoiminta sekä kalusto. Puitteet rakennettu ja suunniteltu crossfit-tyyppiseen harjoitteluun sekä kaikenlaiseen vapaapaino- ja kehonpainoharjoitteluun. Vakiasiakkaita, jotka toivovat toiminnalle jatkoa, on...

 •  
  Ajanmukainen
  Ajanmukainen automaalaamo, omat tilat ja...

  Tilaisuus osaajalle: Hyvät maalamoksi rakennetut 650  m2 tilat, jotka mahdollistavat myös raskaan kaluston korjaukset, kaksi nosturilla varustettua uunia, laatujärjestelmä sekä ajanmukainen maalauskalusto. Kolme ammattitaitoista maalaria...

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  Myytävänä
  Myytävänä liminkalainen kangas-ja käsity...

  Myytävänä liminkalainen kangas-ja käsityöliike Ippala, jolla on laaja asiakasverkosto. Palveluihin kuuluu mm. korjaus- ja sisustusompelu sekä vaatteiden valmistus. Tuotevalikoimasta löytyvät mm. verho-, sisustus- ja asustekankaat sekä...

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Täystyöllistetty autokorjaamo

  Autokorjaamon toiminta muodostuu perinteisistä huolloista ja korjauksista. Kaksi ammattitaitoista työntekijää. Hintapyynnön perustelut: Kauppahinnan takaisinmaksuaika yrityksen tuotolla on noin 3 vuotta. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia....

Pohjois-Suomen Yritysporssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!